Bouwbedrijven

Kijk ook eens bij onderstaande bedrijven :

Op zoek naar betonlook tegels? Bestel dan via tegelpaleis.nl.
Sleutels verloren of hebben je deuren een nieuw goed slot nodig? Dan raden wij Slotenmaker Den Haag aan.
Bij Laminaat Plaza bestel je eenvoudig goedkoop laminaat.
Slotenmaker Expert is landelijk actief waar je 24/7 terecht kunt voor het vervangen van je sloten.
Voor een slotenmaker almere haven raden wij Pro Slotenmaker aan.
Bij grasonderjevoeten.nl bestel je makkelijk kinderkamer accessoires.
Ladders kopen doe je bij Steigerverkoop.nl.
Een vatenkantelaar bestel je bij milieuconcurrent.nl.
trapmattengigant.nl is de webshop voor al je trapmatten.
Voor een luchtbehandeling van je kantoor of woning raden wij T&S Klimaat Techniek aan.
Infrarood panelen zijn het alternatief voor de verwarming. Bestel ze via polarheat.nl.
Laat uw meubels reinigen bij misterpowerclean.com.
Op zoek naar een verhuisbedrijf Arnhem? Neem dan contact op met verhuizendoenwesamen.nl.
Riool laten ontstoppen? Neem dan contact op met SOS Snelservice.
Voor een verhuisbedrijf in Eindhoven raden wij Trust Verhuizingen aan.
Bij buiskoppelen.nl bestelt u steigerbuizen tegen een scherp tarief.
airco kopen? Ga dan naar aircogroep.nl.
Op zoek naar een hijsklem? Ga dan naar hijsenzo.nl.
rolsteiger kopen

Vochtwering kelder

Ga je bezig met bouwen of verbouwen? Een kelder waterdicht maken voorkomt schimmelvorming. Zorg daarom dat de hele kelder volledig vochtwerend is.

koelkast

Amerikaanse koelkast kopen doe je online bij elektrowitgoedoutlet.nl.

Anti inkijk glasfolie kopen

Werkt u in een omgeving waar het niet wenselijk is dat mensen continu naar binnen kunnen kijken? Koop anti inkijk folie wat u eenvoudig op uw ruiten kunt aanbrengen. Zo verandert u gewoon glas in privacy glas. Daarnaast zijn er zelfs versies die ook zonwerend werken.

Kozijnen op maat laten maken

Isoleren de kozijnen niet meer goed of  zijn de kozijnen niet meer inbraakveilig? Met meer dan 80 jaar vakmanschap is De Jong Aannemersbedrijf het bedrijf om je kozijnen op maat te laten maken.

Daikin airco kopen

Op aircogroep.nl kunt u eenvoudig een Daikin airco kopen . Daikin Airco’s zijn bijzonder energiezuinig en zorgt ervoor dat de temperatuur in uw ruimte op een constant en aangenaam niveau blijft.

Kantoor meubels op laten kopen

Een verbouwing van een kantoorpand biedt de uitgelezen kans om het meubilair te vernieuwen. Een opkoper van kantoormeubelen neemt graag alle huidige meubels van je kantoor mee. Op die manier hoef je deze meubels niet tegen hoge kosten te laten verwerken door een afvalverwerker.
Aluminium strip op maat; ALUMINIUMvakman.nl
http://raamdecoratiehal.nl/

Wat zijn je rechten als personeelslid?

Wij krijgen vaak vragen over welke rechten en plichten je hebt als werknemer in de bouw- en constructieindustrie. Wij adviseren mensen meestal om simpelweg contact op te nemen met een arbeidsrechtadvocaat.

Aannemersbedrijf Zeist

Schakel aannemersbedrijf Zeist in voor al u aanbouw, nieuwbouw en verbouw projecten. U krijgt persoonlijk advies op maat en een gewenste eindresultaat.

Brand- en rookschermen

Ben je van plan een groot nieuw bedrijfspand te plaatsen? Denk dan ook aan het plaatsen van rook en brandschermen. Lees meer op www.brandschermenfabriek.nl.

Nieuwe rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken eenvoudig online bij Rolluikenfabriek. De leverancier voor kwalitatief goede en goedkope rolluiken.

Zwenkwielen

Praktische zwenkwielen kopen? Op zwenkwielen.nl vind je hoogwaardige wielen met uiteenlopende afwerkingen, zoals met rubber-, polyaminde- en polyurethaanwielen.

Bouwbedrijf Heerenveen

Verbouwplannen in Friesland? Neem dan contact op met aannemersbedrijf de Bouwhorst, een aannemer uit Heerenveen met de ervaring en expertise om projecten van klein tot groot met succes af te ronden.

Sloop veiliger met een VCA-certificaat

Voor sloopwerkzaamheden is veiligheid van groot belang. We raden daarom iedereen in onze branche aan om een VCA cursus te volgen. Hier leer je alles over veilig werken.

Makelaar Deventer

Een woning kopen in Overijssel? Makelaar Deventer Tysma helpt u bij het vinden van de perfecte woning voor de perfecte prijs! Schroom vooral niet om contact op te nemen.

Nieuwe sloten plaatsen

Wanneer je grondig gaat verbouwen kun je ook gelijk goede inbraakbeveiliging plaatsen. NH Slotenmakers – slotenmaker Zaandam helpt je met beveiligen van ieder opject.

Verbouwing

Bij de verbouwing van je tuin of woning heb je bouwmaterialen nodig. Als je op zoek bent naar degelijke en natuurlijke producten, bevelen wij van harte aan om van eikenhout gebruik te maken.

Bedrijfsdeuren vervangen

Ga je een deel van je bedrijfspand slopen of verbouwen? Kies dan direct voor bedrijfsdeuren van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt deze direct meenemen in je verbouwing wat op de lange termijn kosten scheelt.

Deuren vervangen voor brandvertragende deuren

Werk je net als wij veel met gevaarlijke stoffen? Dan is brandvertragende roldeur of schuifdeur ideaal. Je kunt ruimtes eenvoudig voor korte of lange periodes veilig afsluiten.

Topvacatures in de techniek

De ideale elektromonteur vacature vinden? Nl-techniek.nl is de verzamelplaats van topvacatures in de technische sector.

Professioneel brandveiligheidsadvies krijgen

Heb je een brandveiligheidsadvies nodig? Brandveilignl helpt je graag met een professioneel brandveiligheidsadvies.

Camera beveiling van je pand

Gedegen camera beveiliging laten plaatsen op de bouwplaats? Snel te regelen door Van Klompenburg Beveiliging

Leer veilig en duurzaam slopen

Voor professionele slopers is het belangrijk om veilig te werk te gaan. Tijdens een VCA cursus leer je als vakman alles over veilig en duurzaam werken, een echte aanrader!

Helmink

Helmink Hoontechniek is specialist in honen. Bezoek hun website voor meer informatie over hun dienstverlening met betrekking tot hoontechniek.

Nieuw huis in Drente

Wil je een nieuwbouwproject verkopen of juist een nieuw huis kopen. Ga dan eens langs bij deze makelaar in Assen.

Helmink

Helmink Hoontechniek is specialist in honen. Bezoek hun website voor meer informatie over hun dienstverlening met betrekking tot hoontechniek.

Dakrestauratie

Een kapot dak is vervelend, maar de kosten voor een restauratie zijn altijd lager dan voor een nieuw dak. Dakgroep Zuid is dakdekker in Tilburg en omstreken. Zij zijn de specialist in professionele dakwerken.

Vandalisme voorkomen met roldeuren

Voorkom ongewenste sloop of afbreuk van je bedrijfspand met Doorfix Deuren & Rolluiken Service. Zij plaatsen veilige roldeuren voor je winkelruiten.

Proffesionele tackers

Bij Tackerplaza verkopen ze proffesionele tackers. Deze zijn meestal voor bedrijfsmatig gebruik. Buiten deze takkers bent u hier ook aan het juiste adres voor een spijkerpistool , compressoren, nieten en afwerk brads.

Professionele inspectie

Maak vrijblijvend vandaag nog een afpsraak bij Brandbeveiligingsbedrijf Protect. Zij controleren of alle brandbeveiligingssystemen nog aan alle voorschriften voldoen.

Veilig werken

Werk veilig en zorg ervoor dat iedereen over de juiste communicatiemiddelen beschikt om onderling te kunnen communiceren. Geluiden en lawaai op een sloopplaats kunnen dat verhinderen, daarom raden we communicatie oplossingen van Disseldorp Techniek aan.

Makelaar in Apeldoorn

In deze tijd is het bijna onmogelijk om snel een huis Van Vliet Makelaardij Apeldoorn

Massieve banden voor sloopwerkzaamheden

Voor sloopbedrijven zijn de banden en wielen van Vlukon onmisbaar. Deze banden en wielen op maat zorgen dat alle machines optimaal blijven rijden zonder lekke banden.

Massieve banden voor sloopwerkzaamheden

Voor sloopbedrijven zijn de banden en wielen van Vlukon onmisbaar. Deze banden en wielen op maat zorgen dat alle machines optimaal blijven rijden zonder lekke banden.

Staal, PVC en aluminium zelf op maat maken

Met de bewerkingsmachines van Calvet kun je eenvoudig staal, PVC en aluminium op maat maken. Zo maak je eenvoudig je eigen onderdelen op maat, voor welke machine dan ook.

Verkoop je woning in Amsterdam

De huizenmarkt in Amsterdam biedt vele uitdagingen. Deze makelaar Amsterdam weet er alles van en heeft ervaring met de verkoop en aankoop van woningen. Maak snel een afspraak voor een gesprek.

Betrouwbare stucadoor en schilder

Laat je huis onder handen nemen door de stucadoors en schilders van Alpha Team. Deze vakmannen hebben jarenlange ervaring en helpen je graag. Bel snel voor een afspraak.

Houtlook tegels van RB Tegels kopen

Gaat u renoveren en heeft u een nieuwe vloer nodig? Kijk dan op de website van RB Tegels. Daar kunt u houtlook tegels kopen van hoge kwaliteit en een lage prijs. Ontdek alle mogelijke kleuren en variaties van deze tegelsoort en laat ze gratis bij u thuis bezorgen.

Nieuwe verlichting voor je kantoor

Bij lampentoppers kun je terrecht voor al je kantoorverlichting zoals inbouwspots die zorgen voor een moderne afwerking.
spouwmuurisolatie

Sloopbedrijf

Populaire bomen voor vlinders en vogels

Met de Portugese laurier haalt u gemakkelijk de beestjes in de tuin. De boom heeft een luxe uitstraling en is beschikbaar als haag

Sloopbedrijf

Ben je op zoek naar een sloopbedrijf wat op een professionele en snelle manier sloopt? Dan adviseren wij je om een kijkje te nemen op de website van Sloop Gigant! Zeker wanneer je op zoek bent naar een sloopbedrijf in (de buurt van) Amsterdam.

Duurzame energitransitie

FORWARD energietransitie begeleidt bedrijven en ondernemers over duurzame energitransitie.

GSF Glasherstel

Bij GSF Glasherstel kunt u niet alleen terecht voor glasschade, maar onder andere ook voor het laten maken van glazen scheidingswanden, glazen deuren en glazen trappen.

Speciale kleding in de bouw

In de bouw is het belangrijk dat je speciale kleding hebt die jou en je personeel beschermt. Als je dit wil combineren met een verbetering aan naamsbekendheid, dan kun je de werkkleding laten bedrukken.

Hoe werkt lasersnijden?

Lasersnijden is een van de vele processen die de laatste jaren een veel wijder verbreid gebruik hebben opgemerkt. Veel van de op laser gebaseerde processen hebben vergelijkbare voordelen en toepassingen, en aangezien één lasermachine meerdere processen kan uitvoeren, kan het moeilijk zijn om precies te weten welke voor uw bedrijf geschikt zou kunnen zijn. Ga voor advies over lasersnijden naar de website van Prozee Techno Service.

Kwart van warmte verdwijnt met slechte isolatie

Door spouwmuurisolatie bespaart u het meest op de energierekening. Hoeveel je bespaart verschilt per gezin maar jaarlijks zo’n 9 kubieke meter aardgas per meter muuroppervlakte.

vergelijk inboedelverzekeringen bij verzekering.nl

Kunstgras kopen

Het voordeel van kunstgras is onder andere dat je nooit meer het gras hoeft te maaien. Je hoeft je tuin dan niet volledig te betegelen voor een onderhoudsarme tuin.

Ga voor een nieuwe keuken

Ben je je oude keuken helemaal zat? Kies een nieuwe keuken uit en laat hem plaatsen door de professionals van Bogaard Keukens Almere .

Badkamer Almere

Wilt u graag advies en inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Kom langs de showroom van Bogaard Badkamer Almere en bekijk onze prachtige badkamers.

Slotenmaker Amsterdam

Benieuwd hoeveel het kost om je sloten te laten vervangen? Vraag een offerte op via de website van 112 Slotenmaker Amsterdam of bel ons via 020 -24 40 078.

Schoonmaakbedrijf Bee Clean Utrecht

Tijdens het verbouwen van je woning of bedrijfspand kan er veel rommel en stof vrijkomen. Om dit goed schoon te maken wordt het inschakelen van een schoonmaakbedrijf aangeraden. Zoals: Schoonmaakbedrijf Bee Clean Utrecht .

Wat is NEN 3140

NEN 3140 is een norm in Nederland die is vastgelegd voor veilige bedrijfsvoering. Het gaat hierbij om apparaten met laagspanning. Een NEN 3140 keuring garandeert dat je voldoet aan de Arbowet waarin dit is vastgelegd.

Maarslvingwalls.nl/systeemwanden

Wil je graag een stel mooie systeemwanden die helemaal passen bij jouw kantoorruimte of werkplek? Kijk dan op www.maarslivingwalls.nl.

Schulpzand: schilder uit Amsterdam

Ben je op zoek naar een goede schilder in de regio Amsterdam die jouw het werk uit handen kan nemen? Neem dan contact op met Schupzand schilders.

Hoe maak je je woonkamer mooier?

Je woonkamer is een van de belangrijkste kamers in je huis. Hier spendeer je vaak het grootste deel van je tijd als je alleen woont. Daarom is het fijn als deze lekker nieuw en fris is. Wat al helemaal fijn is, is als je ook nog eens ruimte kan besparen. Op c www.oneroomliving.nl kan je meubels vinden waarmee je ruimte bespaart en een nieuw gevoel geeft aan je woonkamer.

Luchtzuiveraar

Door het slopen van bijvoorbeeld een muurtje in huis, komt er fijnstof en andere bouwstoffen vrij. Al deze deeltjes adem je vervolgens ook weer in. Dit voorkom je door de lucht in huis te zuiveren met een luchtreiniger van Faton Health.

Apsolar zakelijk

De Energie-investeringsaftrek bestaat om jouw bedrijf te verduurzamen. Met zonnepanelen op jouw bedrijfspand maak je hier mogelijk aanspraak op. www.apsolar-zakelijk.nl zoekt het graag voor je uit en helpt je verder met het plaatsen.

Je eigen stukadoor spelen

Geld besparen op een stukadoor. Overweeg het om stukadoorgereedschap zelf aan te schaffen.

Zet een nieuwe vloer!

Zet nu een nieuwe vloer! Doe dit ook makkelijk zelf met het tegel leveling systeem .

Gebouw laten renoveren

Laat je je gebouw renoveren om daarna door te verkopen? Zorg er dan voor dat je ramen schoon zijn. Je kunt ze laten schoonmaken door gocleaning .

Kies voor kwaliteit met Sparkozijnen

Ontdek de hoogwaardige oplossingen van Sparkozijnen voor ramen en deuren. Met jarenlange ervaring en vakmanschap biedt Sparkozijnen betrouwbare en duurzame kozijnen die uw huis verbeteren. Bezoek de website voor meer informatie over de mogelijkheden.

Veiligheid van top kwaliteit

Is er een inbraak bij je gepleegd of een poging gedaan tot? Schakel dan direct hulp in van een slotenmaker om je sloten te vervangen voor de best beveiligde sloten. Laat dit altijd monteren door een vertrouwde en gekeurde slotenmaker, zoals de slotenmakers van Utrecht.

Inbraakpreventie

Bij Securitypunt.nl zijn ze bekend met alle soorten inbraak methodes en daar spelen zij dan ook goed op in met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Bescherm uw waardevolle goederen met houten kisten van Van Leyen Packaging

Voor de ultieme bescherming van uw producten bieden de houten kisten van Van Leyen Packaging een solide oplossing. Vervaardigd met precisie en zorg, passen onze houten kisten perfect bij uw specifieke behoeften, of het nu gaat om fragiele kunstwerken of robuuste industriële onderdelen. Kies voor de houten kisten van Van Leyen Packaging en verzeker uzelf van kwaliteit en veiligheid.