Bouwpartners

Wij raden onderstaande bedrijven aan:

Op zoek naar betonlook tegels? Bestel dan via tegelpaleis.nl.
Sleutels verloren of hebben je deuren een nieuw goed slot nodig? Dan raden wij Slotenmaker Den Haag aan.
Bij Laminaat Plaza bestel je eenvoudig goedkoop laminaat.
Slotenmaker Expert is landelijk actief waar je 24/7 terecht kunt voor het vervangen van je sloten.
Voor een slotenmaker almere haven raden wij Pro Slotenmaker aan.
Bij grasonderjevoeten.nl bestel je makkelijk kinderkamer accessoires.
Ladders kopen doe je bij Steigerverkoop.nl.
Een vatenkantelaar bestel je bij milieuconcurrent.nl.
trapmattengigant.nl is de webshop voor al je trapmatten.
Voor een luchtbehandeling van je kantoor of woning raden wij T&S Klimaat Techniek aan.
Infrarood panelen zijn het alternatief voor de verwarming. Bestel ze via polarheat.nl.
Laat uw meubels reinigen bij misterpowerclean.com.
Op zoek naar een verhuisbedrijf Arnhem? Neem dan contact op met verhuizendoenwesamen.nl.
Riool laten ontstoppen? Neem dan contact op met SOS Snelservice.
Voor een verhuisbedrijf in Eindhoven raden wij Trust Verhuizingen aan.
Bij buiskoppelen.nl bestelt u steigerbuizen tegen een scherp tarief.
airco kopen? Ga dan naar aircogroep.nl.
Op zoek naar een hijsklem? Ga dan naar hijsenzo.nl.
rolsteiger kopen

Vochtwering kelder

Ga je bezig met bouwen of verbouwen? Een kelder waterdicht maken voorkomt schimmelvorming. Zorg daarom dat de hele kelder volledig vochtwerend is.

koelkast

Amerikaanse koelkast kopen doe je online bij elektrowitgoedoutlet.nl.

Anti inkijk glasfolie kopen

Werkt u in een omgeving waar het niet wenselijk is dat mensen continu naar binnen kunnen kijken? Koop anti inkijk folie wat u eenvoudig op uw ruiten kunt aanbrengen. Zo verandert u gewoon glas in privacy glas. Daarnaast zijn er zelfs versies die ook zonwerend werken.

Daikin airco kopen

Op aircogroep.nl kunt u eenvoudig een Daikin airco kopen . Daikin Airco’s zijn bijzonder energiezuinig en zorgt ervoor dat de temperatuur in uw ruimte op een constant en aangenaam niveau blijft.

Kantoor meubels op laten kopen

Een verbouwing van een kantoorpand biedt de uitgelezen kans om het meubilair te vernieuwen. Een opkoper van kantoormeubelen neemt graag alle huidige meubels van je kantoor mee. Op die manier hoef je deze meubels niet tegen hoge kosten te laten verwerken door een afvalverwerker.
Aluminium strip op maat; ALUMINIUMvakman.nl
http://raamdecoratiehal.nl/

Wat zijn je rechten als personeelslid?

Wij krijgen vaak vragen over welke rechten en plichten je hebt als werknemer in de bouw- en constructieindustrie. Wij adviseren mensen meestal om simpelweg contact op te nemen met een arbeidsrechtadvocaat.

Brand- en rookschermen

Ben je van plan een groot nieuw bedrijfspand te plaatsen? Denk dan ook aan het plaatsen van rook en brandschermen. Lees meer op www.brandschermenfabriek.nl.

Nieuwe rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken eenvoudig online bij Rolluikenfabriek. De leverancier voor kwalitatief goede en goedkope rolluiken.

Zwenkwielen

Praktische zwenkwielen kopen? Op zwenkwielen.nl vind je hoogwaardige wielen met uiteenlopende afwerkingen, zoals met rubber-, polyaminde- en polyurethaanwielen.

Bouwbedrijf Heerenveen

Verbouwplannen in Friesland? Neem dan contact op met aannemersbedrijf de Bouwhorst, een aannemer uit Heerenveen met de ervaring en expertise om projecten van klein tot groot met succes af te ronden.

Sloop veiliger met een VCA-certificaat

Voor sloopwerkzaamheden is veiligheid van groot belang. We raden daarom iedereen in onze branche aan om een VCA cursus te volgen. Hier leer je alles over veilig werken.

Makelaar Deventer

Een woning kopen in Overijssel? Makelaar Deventer Tysma helpt u bij het vinden van de perfecte woning voor de perfecte prijs! Schroom vooral niet om contact op te nemen.

Nieuwe sloten plaatsen

Wanneer je grondig gaat verbouwen kun je ook gelijk goede inbraakbeveiliging plaatsen. NH Slotenmakers – slotenmaker Zaandam helpt je met beveiligen van ieder opject.

Verbouwing

Bij de verbouwing van je tuin of woning heb je bouwmaterialen nodig. Als je op zoek bent naar degelijke en natuurlijke producten, bevelen wij van harte aan om van eikenhout gebruik te maken.

Bedrijfsdeuren vervangen

Ga je een deel van je bedrijfspand slopen of verbouwen? Kies dan direct voor bedrijfsdeuren van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt deze direct meenemen in je verbouwing wat op de lange termijn kosten scheelt.

Deuren vervangen voor brandvertragende deuren

Werk je net als wij veel met gevaarlijke stoffen? Dan is brandvertragende roldeur of schuifdeur ideaal. Je kunt ruimtes eenvoudig voor korte of lange periodes veilig afsluiten.

Topvacatures in de techniek

De ideale elektromonteur vacature vinden? Nl-techniek.nl is de verzamelplaats van topvacatures in de technische sector.

Professioneel brandveiligheidsadvies krijgen

Heb je een brandveiligheidsadvies nodig? Brandveilignl helpt je graag met een professioneel brandveiligheidsadvies.

Camera beveiling van je pand

Gedegen camera beveiliging laten plaatsen op de bouwplaats? Snel te regelen door Van Klompenburg Beveiliging

Leer veilig en duurzaam slopen

Voor professionele slopers is het belangrijk om veilig te werk te gaan. Tijdens een VCA cursus leer je als vakman alles over veilig en duurzaam werken, een echte aanrader!

Helmink

Helmink Hoontechniek is specialist in honen. Bezoek hun website voor meer informatie over hun dienstverlening met betrekking tot hoontechniek.

Nieuw huis in Drente

Wil je een nieuwbouwproject verkopen of juist een nieuw huis kopen. Ga dan eens langs bij deze makelaar in Assen.

Helmink

Helmink Hoontechniek is specialist in honen. Bezoek hun website voor meer informatie over hun dienstverlening met betrekking tot hoontechniek.

Dakrestauratie

Een kapot dak is vervelend, maar de kosten voor een restauratie zijn altijd lager dan voor een nieuw dak. Dakgroep Zuid is dakdekker in Tilburg en omstreken. Zij zijn de specialist in professionele dakwerken.

Vandalisme voorkomen met roldeuren

Voorkom ongewenste sloop of afbreuk van je bedrijfspand met Doorfix Deuren & Rolluiken Service. Zij plaatsen veilige roldeuren voor je winkelruiten.

Proffesionele tackers

Bij Tackerplaza verkopen ze proffesionele tackers. Deze zijn meestal voor bedrijfsmatig gebruik. Buiten deze takkers bent u hier ook aan het juiste adres voor een spijkerpistool , compressoren, nieten en afwerk brads.

Professionele inspectie

Maak vrijblijvend vandaag nog een afpsraak bij Brandbeveiligingsbedrijf Protect. Zij controleren of alle brandbeveiligingssystemen nog aan alle voorschriften voldoen.

Veilig werken

Werk veilig en zorg ervoor dat iedereen over de juiste communicatiemiddelen beschikt om onderling te kunnen communiceren. Geluiden en lawaai op een sloopplaats kunnen dat verhinderen, daarom raden we communicatie oplossingen van Disseldorp Techniek aan.