Zijn de toegangsdeuren van uw woning voorzien van sloten? Ga er dan niet klakkeloos vanuit dat uw huis veilig is. Een geoefende inbreker forceert een slot tegenwoordig namelijk in een handomdraai. Dit is zeker het geval wanneer uw sloten betrekkelijk oud zijn. In dat geval staat een inbreker vaak al binnen een paar tellen binnen. Hier zit u ongetwijfeld niet op te wachten. Wilt u de kans op een inbraak zo klein mogelijk maken? Laat uw huis dan beveiligen door een slotenmaker!

Kwalitatief hang- en sluitwerk

Het aanbod sloten is tegenwoordig enorm. Dit maakt het er niet makkelijker op om geschikte sloten te vinden. Laat u uw woning beveiligen door een slotenmaker? Dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Een slotenmaker werkt namelijk alleen maar met kwalitatief hang- en sluitwerk. Sloten zijn doorgaans voorzien van een keurmerk, wat forceren een stuk lastiger maakt.

Anti-inbraakbeveiliging

Met gekeurde sloten is uw woning relatief veilig. Een inbraak wordt er echter niet mee uitgesloten. Wilt u de kans op een inbraak nog verder verkleinen? Doe dan gewoon een beroep op de slotenmaker bij u in de buurt. Hij kan uw woning namelijk ook voorzien van anti-inbraakbeveiliging. Denk hierbij aan een anti-inbraakstrip of anti-kerntrekbeveiliging. Uiteraard kunt u ook kiezen voor elektronische beveiliging zoals een alarmsysteem of camera’s. Inbrekers zullen uw woning zodoende veel sneller links laten liggen.

Wat is noodzakelijk?

Twijfelt u nog over wat er allemaal moet gebeuren om uw woning veiliger te maken? Laat een slotenmaker dan gewoon eens bij u langskomen. Hij kan namelijk een inspectieronde maken door uw woning. Zodoende ziet hij precies wat er wel en niet noodzakelijk is. Adviseert hij u aanpassingen te doen? Sla deze dan vooral niet in de wind. Het is verstandig om de aandachtspunten direct te laten behandelen door een slotenmaker. Zodoende is uw woning binnen de kortste keren weer veilig en dat geeft natuurlijk een prettig gevoel.