Heb jij in huis dringend een paar klussen te klaren zoals schilderen of behangen? Houd al die voorbereidingen zoals opmetene en spullen kopen jou tegen? Dat hoeft nu niet langer. Met de laser afstandsmeter heb jij in geen tijd al jouw afmetingen gedaan! Super snel, eenvoudig en correct, zodat vergissingen niet meer mogelijk zijn. 

Laser afstandsmeter: hoe werkt het? 

De werking van een laser afstandsmeter kan echt niet eenvoudiger. Wil jij bijvoorbeeld in jouw woonkamer die ene grote muur meten? Dan neem je simpelweg je laser afstandsmeter bij de hand, je houdt hem tegen de ene zijde van de muur en de meter projecteert een laserstraal naar het punt waarnaar jij de meter richt. In dit geval dus naar de overkant van de muur. Wanneer je op de knop duwt, registreert de meter de afstand en heb jij heel nauwkeurig en correct de lengte van je muur op het scherm van de meter staan! 

Soorten afstand meter 

Uiteraard zijn er in deze toestellen heel wat verschil mogelijk. Zo varieert natuurlijk ook de prijs van de toestellen. Een groot verschil in bepaalde toestellen is bijvoorbeeld het bereik tot hoever je kan meten. Sommige toestellen kunnen maar tot 20 meter ver meten, andere kunnen dan weer makkelijk tot 200 meter gaan. Bepaalde toestellen zijn heel basic en kosten maar 35 euro. Andere afstandsmeters zijn dan weer voorzien van een camera of bluetooth en daar betaal je al snel 200 tot 300 euro voor. Welke afstand meter je wil aanschaffen hangt af van voor welke klussen je hem gaat gebruiken. 

Laser afstandsmeter aankopen bij afstandmetershop.nl 

Bij afstandsmetershop.nl voorzien ze jou van al het nodige advies over allerlei laser afstandsmeters. Twijfel je over een aankoop of heb je geen idee welke te kopen voor jouw klus, dan vraag je gewoon raad aan de behulpzame klantenservice. Heb je jouw afstandsmeter voor 23.30 uur besteld, dan krijg je hem de volgende dag al in huis! Vanaf 50 euro wordt er gratis geleverd zowel in Nederland als in België.