Stel je hebt de binnenhuisarchitectuur van je woning laten slopen omdat je een nieuwe inrichting wilt maken. Dat kan allemaal. Zo hoef je niet te verhuizen en heb je toch een nieuwe woning. Wat kun je dan doen aan je interieur om dit helemaal van top tot teen te realiseren? Dus van A tot Z helemaal tiptop in orde. Wij willen het graag in deze blog met je doornemen, je inspireren en je zo van creatieve inzichten voorzien. Zin an? Lees dan snel verder in deze blog. O, even een bonustip: ga voor een vloer met vloertegels. Dat ziet er heel erg huiselijk uit. 

Denk aan de details

Woningen zijn niet altijd dramatisch en oogverblindend, maar details maken een enorm verschil, zelfs in de meest compacte ruimtes. Comfortabele meubels en kleuren creëren al snel een ruimte waarin socialisatie centraal staat. De open haard en de ramen van vloer tot plafond die naar een terras leiden, zijn enorm charmant, maar alle details geven vorm aan een elegante en toch knusse woonkamer.

Knusse kamer

Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om je huis eruit te laten zien als een luxe hotel, denk er dan aan om de woonkamer vanaf het begin goed georganiseerd te hebben. Een eclectische stijl helpt de woonkamer zijn maximale potentieel te bereiken. Een respectvol gekozen kleurenpalet, spiegels en kunstwerken maken plaats voor een elegant woonkamerontwerp.

Voeg een vleugje luxe toe

Het toevoegen van een vleugje glamour aan je moderne woonkamer, kan je dagelijkse activiteiten inspireren. Een spectaculair woonkamerontwerp heeft de details die een beetje vijfsterrenluxe toe te voegen aan je dagelijks leven.

Woonkamerideeën kunnen in kleine ruimtes gerealiseerd worden. Een getraind oog voor details kan kleurrijke ruimtes creëren die groter, helderder en mooier ogen. Een kleurrijke woonkamer heeft eenvoud en functionaliteit nodig om prachtig te zijn en is goed georganiseerd.

Maak het transparant

Het durven gebruiken van glazen wanden in je huis kan verrassend nuttig en visueel aantrekkelijk zijn. Een huis met een transparante woonkamer en een neutraal kleurenpalet is niet te versmaden. Dit zorgt ervoor dat binnen en buiten in elkaar overlopen.